Mystiske oplevelser
Kratmanden fortæller.
Genfundne støvler,forsvunden engel,papegøje o.s.v.
Her vil jeg forsøge at skrive lidt om nogle små "mystiske" ting og undere .
------
Første gang, jeg blev opmærksom på bønnens kraft var som lille dreng.
Mine elskede kattekillinger var forsvundet,og havde været væk længe.Jeg var meget ked af det  og sad nu en dag ved køkkenvinduet og bad Gud om, at de måtte komme hjem igen. Pludselig kom kattemor med alle sine killinger i en lang række vandrende over gårdspladsen og hoppede ind af staldvinduet. For mig som et lille barn var der nu ingen tvivl - Gud eksisterede og hørte min bøn.
--------------------------------------
For mange år siden, da vi hvade helt små børn og ikke ret mange penge, tabte vi den ene af min datters små sko.
Med vores økonomi var det lidt katastrofalt, og mens vi patruljerede gasen, hvorpå vi mente at have tabt den, flere gange, bad vi til Gud om hjælp til at finde den. Der var ikke nogen på gaden, da dt var blevet sent.
Pludselig stod skoen der på et trappetrin, et sted vi havde passeret flere gange, og hvor vi ikke havde kunnet overse den. Et lille under - stor for os på det tidspunkt.
-------------------
En dag ville min datter og jeg besøge en flygtningeven, vi var kommet til at kende i Haderslev. Vi havde besøgt ham flere gange. Denne gang var han dog ikke hjemme. Min datter havde pakket et lille lys ind, som han skulle have. Det puttede vi i hans postkasse.
Manden fortalte os senere, at han var kommet hjem og havde fundet lyset. Det var netop på hans fødselsdag, og han havde ellers følt sig glemt og svigtet af Gud og mennesker. Nu sad han der med det lille lys på sin fødselsdag og havde fået en hilsen, som var mere end bare en hilsen.
Det var som at vandre ad forudtilrettelagte veje.
--------------
På et tidspunkt skulle vores oldemor opereres for kræft. Hun var bange og bad om et tegn.
Samtidig sendte vores datter hende et lille brev til hende med en tegning af en regnbue. Hun fortalte os senere, at hun som ung konfirmand fik som konfirmationsordet bibel ordet om, at Gud satte regnbuen på himlen som et tegn på, at han aldrig ville glemme os. Det blev et stærkt bevis for hende på, at Gud ikke havde glemt hende.
----------------------------------

Kort efter, vi købte Egely, væltede et stort træ i Ellekrattet. Det var midt på sommeren i en kraftig sommervind.
Jeg havde mange år forud malet et maleri af en lille blå dreng, som sidder på en væltet træstamme midt i en skov, som ligger på en skråning. Mellem træerne var der tågedis.
Pludselig stod jeg en dag ved dette billede, som hang på væggen ved siden af vinduet ud til haven og kikkede. Pludselig opdagede jeg motivet - bare uden den blå dreng. Malet mange år før, nu opstået i min egen have. Utroligt.
Som barn tegnede jeg nogle gange tegninger af huse og kaldte dem Egely. Min mor fandt dem frem efter at vi havde købt "Egely" som vi bor i nu.
I 80èrne malede jeg et billede af os to - Ruth og jeg udenfor et hus, m. store træet omkring. Det ligger lige op til vejen og lignede Egely. Foran har jeg malet os med 4 børn - to drenge og to piger. Det var før vi vik børn, billedet blev lavet, og det var, hvad der skete.
---------------------
Engang viste jeg et par mennesker rundt i haven. De udtrykte, at det nærmest var et paradis. I det sammen kom en smuk stor papegøje flyvende lige forbi næserne på os, og vi stod bare måbende.
Papegøjen blev hos os et par måneder og sad og skræppede i kastanjetræet. Det rygtedes, at der var en papegøje i Ellekrattet, og flere kom for at se, om det var deres bortfløjne fugl; men hver gang var den umulig at finde. Mystisk!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------
Engang havde jeg besøg af en skoleklasse.
Jeg havde arrangeret en pilgrimsvandring i skoven, hvor vi spurgte om vej til krybberummet - det var ind under jul. Jeg havde placeret figurer af nisser og trolde rundt omkring + et lille hus, hvor en engel stod udenfor.
Lige før børnene skulle komme. gik jeg op i skoven til et sted , hvor der sjældent kommer nogen, og hvor jeg havde placeret englen og huset.
Jeg tændte et fyrfadslys i huset og gik tilbage for at tage imod børnene. Da vi kort tid efter kom tilbage til stedet for at spørge englen om vej til krybberummet(indrettet i et høhus i Ellekrattet) var englen og huset sporløst forsvundet, og vi har aldrig set den siden.
Mystisk.
------------------------------------------------------------------------
Jeg kunne blive ved! Har du nogle små oplevelser, du kunne tænke dig at dele med os herinde, kan du fortælle om dem under punktet: "Debat og fortælle forum!!
-------------------