Speakers-corner. Fortæl for os.
Her har du mulighed for at fortælle om dine egne oplevelser m. tegn og undere. Det behøver ikke være det helt store. Måske bare et lille hverdagsunder. Du kan også skrive kommentarer til andres oplevelser. Se også punktet- hverdagens undere - ovenfor.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af HVI, d. 26-11-2014
Super god ide!


Hjemmeside: http://www.hvi-inkasso.blogspot.dk/
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen, d. 11-05-2006
hej Willy :0)))
Jeg har læst dit portræt på Galleri Nitsch. Og har efterfølgende været inde på en af dine hjemmesider. Tak fordi du deler!!!! Jeg deltager selv i Ribe Festival i år den 10 og 11 juni, måske du kunne få lyst til at kigge forbi. Om ikke andet det jeg så gerne vil dele, er det oliemaleri jeg er blevet færdig med i dag, det gør mig så glad. Kh Arielle Javanna


E-mail:
Hjemmeside: www.nielsen-universal.dk
Skrevet af Ernst Olsen, d. 09-03-2006
Hej Willy
Når man som jeg har brugt det meste af mit liv på at arbejde for en bedre verden bl.a. så bliver overskriften, som jeg læser den:
Gør godt mod din sjæl!
- samt et flot billede med følgende tekst:
Lad os sammen bygge bro - til hinanden, til en bedre verden, til et nyt og bedre liv. citat slut.

Vi har med debatten de sidste år, og især de seneste måneder her i Danmark, netop kunnet konstatere, at det er en umulighed,det du beder om - udgangspunktet er for langt fra hinanden, og grupper ønsker det modsatte! en afvikling af den verden jeg også tilhører, som du og andre tilhører, og hvor vi kunne debattere os frem til noget, som der i det mindste var et flertal for, såfremt alle ikke skulle være enige. Det er kort fortalt vores demokrati, med alt hvad det indebærer.

Hvordan kan man så have sådanne forventninger, når beviset på, at det er en umulighed, demonstreres daglig i resten af verden, i såvel tale som i skrift.

Det er bitter erfaring, at måtte sande at have spildt så meget kraft på at det kan løses over en "kop kaffe" - nej det ved de fleste her i landet nu, at man ikke kan, og vil du fastholde det positive udgangspunkt, så skal du betale en pris som ingen af os,kan sælge ud af. Andre før os har medvirket til skabelsen af det folkestyre vi kender.
Man skal være meget troende for at kunne se bort fra den virkelighed, vi er midt i. Virkeligheden bør også nå de præster i DK. som forsat mener, at et par velmenende ord kan bringe "misforståelser" af vejen.
- jeg håber, såfremt der er nogle med den instilling, at de når at se lyset inden det er for sent, for deres EGEN skyld.

Dejlige billeder har du Willy!

Stor hilsen
Ernst.


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Ernst-Olsen-3V_Explorer
Skrevet af Jette Dahl, d. 17-10-2005
Det er et mirakel at finde sin plads i livet!
Efter 25 gode og rige år som sognepræst i Folkekirken, kom det til mig, at jeg skulle sige min stilling op og bruge mine personlige erfaringer på en anden måde.Det gjorde jeg sidste år 1. august 2004. Det kom bag på alle, også mig selv, men siden da har livet åbnet sig på en ny og vidunderlig måde.
Set i bagspejlet begyndte min nye trosvandring, som det jo er, da jeg blev alvorlig syg af kræft i 1998, da jeg fik tid og ro til mig selv, for første gang i mit liv. Bøn til Gud åbnede et nyt univers for mig, skønt jeg altid har brugt bønnen, født dertil.
Det blev en hjertebøn, jeg har haft siden. Gud bor i mit hjerte, som han gør i alle menneskers hjerte. Men nu har jeg erfaret det!
Gud opfinder vi ikke. Vi opdager ham! Som en personlig Gud, der vil een noget, om vi lukker ham ind. Jeg måtte sige fra overfor et meget travlt arbejde som præst for at finde den indre fred.
På en pilgrimsvandring i Sverige i 2003, som endte i Vadstena Domkirke,kaldte Gud på mig, så det pludselig gik op for mig, at jeg måtte ind på en anden vej. Det var gennem ordet: Frihed han kaldte. Frihed fra den tunge arbejdsbyrde, jeg havde, frihed fra alle de store krav, jeg selv satte mig osv. osv. Lykken var det, at min mand helt kunne følge mig. Så 14 dage senere sendte jeg min opsigelse og ahvde et år til at tage mentalt afsked.
Jeg har siden da arbejdet som åndelig vejleder på forskellig vis. Især er jeg optaget af retrætens stilhed og dybde.Jeg har selv været på utallige retræter siden min sygdom,og nu leder jeg retræter i Skovhuset ved Skanderborg, på Sostrup Slots Refugium og på Løgumkloster Højskole. Derudover holder jeg foredrag om bl.a min trosvandring og det at lukke Kristus ind i sit hjerte, holder kurser og kristen meditationsaftner, er fast skribent på Religion.dk for Kristeligt Dagblad,forfatter og har søgende menensker i samtale. Pilgrimsvandring her i det sønderjyske står jeg også for. Så mit ugeprogram er fyldt, men på en ganske anden måde end før. For det her brænder mit hjerte for hvert øjeblik og jeg får så megen hjælp af Helligånden til det, jeg skal. Det har jeg endelig opdaget og det er et mirakel, jeg er dybt taknemmelig for!
Guds fred og alt godt til dig!
Kærlig hilsen
Jette Dahl, Haderslev.


E-mail:
Hjemmeside: www.jettedahl.dk
Skrevet af Ninna, d. 15-10-2005
Jeg vil blot Takke for det "Under" at kunne vågne op til endnu en dag i dette Fantastiske Univers..Det er et Mirakel for mig Hvergang,det bliver forår og jeg står og ser de små spinkle spire bryde den hårde kolde jord..når atl grønnes fuglene får stemmer påny..når et nyt lille liv begynder,hvad enten det er menneske eller dyr,eller planter..Da Takker jeg også Ham der skabte alt dette..HVORFOR? ja det ved kun Han..Jeg Takker for at Han høre mig i min Bøn jeg sender ud i nattens Stilhed..i tavse skrig i nød..i jublende lykke..TAK FOR HVERDAG DER BLIVER GIVET..jeg må huske at intet er at tage "for givet" HVERDAG!!
Kærlige Tanker til ALLE ;-)


Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/Billedmager_Lyriker
Skrevet af Jørn Bjerge, d. 07-09-2005
Under

Det er et under at eksistere. Hvorfra-Hvorhen? Der er nok af spørgsmål om livet. Der er så meget vi vil og ønsker os for at blive tilfredse; men utroligt er det, at vi overhovedet er til. Og hvorfor er vi her? Min tro er ikke stor nok til at stole på den rene tilfældighed; det er jeg alt for kompliceret til at tro. Og naturen med.
Et under, at jeg er skabt netop her, privilegeret i en kultur, hvis trosgrundlag er Gud som en far og kærlighed som det vigtigste. Guds forsoning med sin skabning i Kristus, frelseren.
Er jeg handicappet, arbejdsløs, ensom er jeg dog skabt i Guds billede og noget helt unikt – værdifuld og elsket af min skaber. I sandhed et mirakel – skønt hverdagen tilslører og vanens trummerum afsporer det faktum, at livet er et under.

Poet og maler
Jørn Bjerge

Overlade, 2.sep.2005
www.galleri14.dk
Bjørnsholmvej 141, Overlade, 9670 Løgstør
Tlf. 98678397

LILLE JEG

Stirrer op mod stjernerne
tavs og dyb og stor
centrum er jo lille jeg
her på denne jord

Stirrer op mod stjernerne
glimter rent og klart
står i skæv forlegenhed
med min egenart

Stirrer op mod stjernerne
undrende og paf
målet for min stræbsomhed
atter her jeg traf.

Jørn Bjerge

copyright


E-mail:
Hjemmeside: www.art.net/Studios/Visual/Jorn
Skrevet af Bethina Meineche, d. 01-09-2005
Min oplevelse skete for år tilbage.Jeg var inde i en periode i mit liv, hvor "livet skar tænder". Jeg ligger og sover om natten. Ligger på maven.Pludselig vågner jeg med et sæt fordi jeg mærker to hænder på den øverste del af min ryg. Jeg bliver først bange især da jeg opdager, at min kæreste intet har med de hænder, jeg mærker på ryggen at gøre. Soveværeslet er kulsort og panikken begynder, at melde sig som en rislen der løber gennem kroppen. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at der ER to hænder på min ryg. Jeg "hører" ordene i mine tanker " du skal ikke være bange...vær blot tryg" og samtidig flyder en strøm af fred gennem min krop og angsten er forsvundet som dug for solen.
Dagen jeg stod op til efter nattens hændelse var fyldt med fred og undren.

En hændelse der satte tanker og følelser igang og som flytter "grænser".

Kærlig hilsen
Bethina


E-mail:
Hjemmeside: b-meineche.dk
Skrevet af Nienna Gabrielle Bay, d. 29-08-2005
Min far døde den 15 april i år. Hans død var uventet. Da vi kommer fra hospitalet begynder mor at søge efter hans papirer, deres vielsesattest ol. til bedemanden. Hun søger febrilsk i deres mapper med papirer, men hun kan intet finde.
Jeg siger så "Far - jeg ved godt at det er meget nyt for dig, der hvor du er, men vi har brug for at finde dine papirer". Øjeblikket efter ser jeg på skrivebordet, hvor der ligger forskellige papirer. Der ligger bl.a. et lille stykke papir, hvor der står "Depot". Det er i jeres bankboks, siger jeg (og jeg vidste på det tidspunkt ikke at de har en sådan). Mor stirrer temmeligt underligt på mig og siger - jamen det er jo rigtigt. For mig var det en meget positiv oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer her.
Knus fra Nienna


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Mit-Univers
Skrevet af Christian, d. 28-08-2005
Da jeg var ni år gammel fik jeg en sjælden, men meget livstruende sygdom, knoglemarvsbetændelse. Jeg blev så syg, at jeg oplevede verden i tåger af feber nogle døgn på Odense Amts og Bys Sygehus. Heldigvis havde kloge forskere for år tilbage opfundet penicellin´et, og det blev min redning. To kæmpe sprøjter i lårbasserne hver dag gjorde deres virkning, og jeg overlevede min sygdom. Se, det kalder jeg et mirakel, og det lærte mig at være glad for hver eneste dag, vi får i livet. Kærlig hilsen Christian


E-mail:
Hjemmeside: www.christianskeramik.dk